Преминете към основното съдържание

Малки тайни за сияйна кожа през зимата

Сигурни сме, че нямате търпение да ги научите

Всяка жена има дни, в които кожата й не изглежда особено добре. Тогава прикриването на малките несъвършенства изисква повече време. Сред най-често срещаните проблеми са тъмните кръгове под очите, пъпките и неравния тен. За справяне с тях използваме продукти, които прикриват малките несъвършенства по кожата, но е важно те да останат на място цял ден. Ето как да го постигнете.

Подготовка на кожата

За да си осигурите дълготраен грим, трябва да подготвите добре кожата, като направите пилинг. Той премахва натрупаните мъртви клетки по повърхността на кожата и я оставя гладка и мека. Винаги избирайте пилинг продукт предназанчен за вашия тип кожа.

Хидратиране

След почистване на мъртвите клетки, е важно да хидратирате кожата. За тази цел използвайте подходящ крем, който трябва да нанесете по цялото лице, след което да изчакате да се абсорбира добре от кожата.


ЛЕСНИ НАЧИНИ ДА ИЗГЛЕЖДАМЕ ПО-МЛАДИ


Не забравяйте, че за да контролирате прекомерното омазняване на кожата, трябва да нанесете подходящ праймер. Той удължава трайността на грима и едновременно с това предотвратява размазването на фон дьо тена.

Фон дьо тен и руж

Изберете течен фон дьо тен на водна основа. Той е най-удачният избор през зимата.

Накрая се погрижите лицето ви да се сдобие с естествена руменина. За тази цел с потупващи движения на пръстите нанесете кремообразен руж, а след това и един слой прахообразен руж в същия цвят. По този начин руменината ще издържи цял ден, а кожата ви ще изглежда здрава и сияйна.

Още по етикети

съвети , кожа , зима
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser