Преминете към основното съдържание

Малките колани, които се превърнаха в бижу за тоалета ни

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията ни ще намерите 20 стилни малки колана, които се превърнаха в истинско бижу за всеки тоалет. Те са творение на Altuzarra, Andrew GN, Celine, Chanel, Chloé, Dolce&Gabbana, Ferragamo, Jeremy Scott и Scervino. Отново ни впечатлиха с детайлния си дизайн, елегантност и изисканост.

Аксесоарите са неизменна част от възхитителната визия, особено мини коланите. Имат силата да променят стайлинга ни и да го направят още по-ефектен. Те са едни от любимите ни модни находки. Подчертават талията и акцентират върху нея, докато носим любимата феерична лятна рокля, пола или панталон.

Откроиха се моделите на Dolce&Gabbana, които бяха придружени и от малка чантичка, тип портмоне. Макар в нея да няма място дори и за телефона ни, тя направи колана още по-внушителен. Брандът сля два аксесоара в едно и сътвори нов, който се отличи от останалите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser