Преминете към основното съдържание

Мама щеше да се радва: Уилям и Хари заедно на откриването на паметника на Даяна

В деня на 60-ия рожден ден на майка си братята изглежда са се помирили

Трогателна церемония се проведе днес в близост до бившия дом на принцеса Даяна. Херцогът на Кеймбридж и херцогът на Съсекс откриха дългоочаквания паметник на любимата си майка Даяна, принцеса на Уелс. Церемонията по откриването се състоя близо до двореца Кенсингтън. Уилям и Хари се срещнаха в любимата градина на Даяна. Скулптурата, създадена от известния художник Иън Ранк-Броудли, беше представена на публиката на 60-ия рожден ден на Даяна.

„Днес, когато майка ни щеше да навърши 60 години, ние помним нейната любов, сила и характер - качества, които я превърнаха в символ на доброто по целия свят, променяйки безброй животи към по-добро. Всеки ден искаме тя все още да е с нас и се надяваме тази статуя да остане завинаги символ на нейния живот и нейното наследство.“, казаха братята в своята възпоменателна реч.

Това беше първият път, когато Уилям и принц Хари бяха заснети заедно след погребението на херцога на Единбург през април. Херцогът на Съсекс пристигна във Великобритания от Лос Анджелис миналия петък, за да премине период на изолация, преди да присъства на събитието. Меган не пристигна със съпруга си. Кейт Мидълтън също не беше на церемонията.

Изглежда, че Хари и Уилям са загърбили поне временно всички обиди. Братята разговаряха весело, усмихваха се и, изглежда, се радваха да бъдат отново заедно. Даяна със сигурност би била щастлива.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser