Преминете към основното съдържание

„Мамо, имаш нужда от гадже “

Какво мислят децата на Чарлийз Терон за личния й живот?

След като се раздели със Стюарт Таунсенд през 2010 г. Чарлийз Терон така и не успя да намери мъжа, който да стане нейна половинка. Това озадачава не само феновете й, но и децата й. В неотдавнашен епизод на подкаста InCharge with DVF 44-годишната актриса разкри, че най-малката й дъщеря, четиригодишната Огъст, е на мнение, че майка й е самотна и я посъветвала да си намери мъж.

„Преди няколко дни с децата седяхме в колата и изведнъж дъщеря ми каза:„ Мамо, имаш нужда от гадже “. А аз й отговорих: "Всъщност, не, не ми трябва. Сега се чувствам добре." Но тя продължи: "Знаеш ли какво, мамо? Имаш нужда от гадже и имаш нужда от връзка!", сподели звездата.

В отговор на забележката на дъщеря си Терон й обяснила, че й е удобно без партньор. „Казах, че съм във връзка със себе си и нямам нужда от мъж. Но по начина, по който ме погледна, ми стана ясно, че не ми вярва “- споделя актрисата.

През 2010 г. Чарлийз Терон се раздели с актьора Стюарт Таунсенд, с когото бяха заедно в продължение на десет години. След това актрисата имаше връзки със Шон Пен и Александър Скарсгард, но от тях не излезе нищо сериозно.

Още по етикети

Чарлийз Терон , гадже
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser