Преминете към основното съдържание

"Мамо, липсваш ни!". Децата на Шарлийн и Албер тъгуват за майка си

Кралски експерти смятат, че принц Алберт се опитва да спекулира с чувствата на децата си.

На 19 ноември бе Националният празник на Монако и по този повод в княжеството бяха организирани много празнични събития. Основното събитие на деня беше поздравът на принц Албер: монархът излезе на балкона на двореца с децата и най-близките си. Сред присъстващите не беше принцеса Шарлийн, която се отказа от кралските си задължения си и отново напусна Монако.

Но вниманието на събралото се множество беше насочено към децата на Албер и Шарлийн. Близнаците Габриела и Жак излязоха на балкона с плакати, на които бяха написали трогателни послания към майка им.

„Обичаме те, мамо. Липсваш ни" (Габриела и Жак Грималди)

Каментиращите в социалните мрежи нарекоха снимките „сърцераздирателни” - тъжните личица на малчуганите показват, че майка им наистина им липсва.

Някои кралски експерти обаче предполагат, че плакатите са изработени под диктовка на Албер, който спекулира с чувствата на децата си и се опитва да притисне съпругата си. Не е тайна, че в последните години популярността на принца е много ниска и той е обвиняван за драмите в семейството му.

Припомняме, че принц Албер публично призна, че съпругата му е отказала кралските задължения заради психични проблеми. Сега, според него, Шарлийн е напуснала Монако и е на "тайно място".

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser