Преминете към основното съдържание

Мамо, снимай ме! Имам рожден ден

Кейт Мидълтън публикува нова снимка на сина си, направена от самата нея.

Принц Луи - най-малкият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън - навършва три години днес. И въпреки че последните седмици бяха помрачени за цялото кралство от загубата на принц Филип, рожденика ще има празник у дома.

Рожденият ден на Луи почти съвпадна с друг важен ден в живота му - наскоро той за първи път отиде на детска градина. И, съдейки по снимката, правнукът на кралицата уверено кара велосипед по пътя до градината. Гордата майка сподели важното събитие в Instagram - Кейт публикува очарователна снимка на малкия си син, направена от самата нея. Веселият кадър показва принц Луи, облечен в предучилищни униформи и яхнал червено колело.

Принц Луи сега посещава детска градина „Уилкокс“, следвайки стъпките на по-голямата си сестра, принцеса Шарлот. Таксата е над 5000 долара на семестър и се намира на пешеходно разстояние от семейния дом на двойката - двореца Кенсингтън в Лондон.

След месеци домашно обучение в условие на локдаун, децата в Обединеното кралство се завърнаха в детските градини и училищата – и децата в кралското семейство не са изключение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser