Преминете към основното съдържание

Mango в партньорство с иконичния лайфстайл бранд Mistral

Резултатът от сътрудничеството е нова мъжка колекция, вдъхновена от 90-те

© Архив на марката

Капсулната колекция MISTRALxMANGO вече е налична в избрани магазини, в това число и в България, както и онлайн. Тя включва повече от 30 артикула, сред които и аксесоари като чанти за около кръста и шапки BUCKET.

През 80-те и 90-те швейцарската марка Mistral е сред пионерите във водните спортове, разпознаваема със своите технически иновации, смели цветове и креативни дизайнерски решения. Резултатът от това партньорство е колекция с подписа на Mango, която отдава почит на последната декада на XX в., но с динамичен съвременен моден сюжет.

Действието се развива по горещите летни плажове и е изпъстрено с ярки цветове, принтове, щампи и непромокаеми материи. Тук водещи се любимите на всеки мъж летни модни представители: леки якета, тишърти, бански и шорти. Не са забравени и практичните аксесоари като водоустойчиви калъфи за телефон, шапки, както и иконичните за 90-те връзки за слънчеви очила.

Вижте в галерията моделите от тази невероятна колаборация, напълно приложими и в градска среда.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser