Преминете към основното съдържание

MANGO: За превъплъщенията на денима (Платена публикация)

Емблематичната материя, издигнала се до статуса на модна икона, разкрива своята колоритна страна в колекцията на испанския бранд.
© Архиив на марката

Присъствието на денима в модата е неоспоримо, той е вечен тренд, наличен във всеки гардероб, независимо от ЕГН-то. Във визията за пролетта е толкова отчетлив, че няма как да минем само с няколко чифта джинси. Нуждаем се и от яке, което да метнем върху ризата от същата материя. Но нека не се ограничаваме до познатата синя палитра. Да добавим към нея нюанси на бяло, екрю и нежно розово, наситени с испанска страст и подпис MANGO.

© Архиив на марката

Свободен силует за хора със свободен дух в нежно, толкова нежно синьо. Визия, излъчваща позитивност и радост, без значение дали се оглеждате във витрините на забързания град или във водите на игривия планински поток.

© Архиив на марката

Бледорозово за романтичните души. Няколко пастелни щриха не са достатъчни. Шедьовърът сред модните етюди е в категорично розово с акценти в златно.

© Архиив на мачркачта

Къси джинси, широк тишърт и високи кецове – по момчешки игриво и по момичешки нежно и чисто. Един неподвластен на времето рефрен в нов прочит.

© Архиив на марката

Новите бохеми предпочитат минимализма и комфорта на широките разкъсани панталони и късото яке от деним в екрю. Какво повече е необходимо от този очарователен комфорт?

От дизайнерския тим на MANGO не за пропуснали и аксесоарите. Познатата мека рибарска шапка и лаконичните като форма бижута в слънчеви нюанси са забележимите, но не и крещящи допълнения към визиите от деним.

Още по етикети

стил , мода , деним , Mango , 2019
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser