Преминете към основното съдържание

Марая Кери e бременна от гаджето си милиардер

Двойката официализира връзката си преди два месец
Марая и Джеймс в Ибиза
Марая и Джеймс в Ибиза © Splash

Марая Кери е в очакване на третото си дете, което е плод на кратката й връзка с австралийския й приятел - милиардера Джеймс Паркър. Според популярно списание двойката е повече от щастлива, че ще има общ наследник, който пък ще бъде четвърти за бизнесмена.

"Марая наскоро разбра новината, че е бременна и двамата с Джеймс не могат да си намерят място от радост", разкрил приятел на певицата. "Тя обожава Джеймс и в социалния им кръг всички са наясно, че с радост ще го дари с наследник."

Според изданието, разпространило новината за бременността на Марая, нейна скорошна снимка от плажа в Малибу разкрила тайната й, че е в очакване на бебе.
Кадърът показва заобленото коремче, което се очертава от бялата риза, с която певицата се е покрила. Само няколко седмици по-рано Кери щедро демонстрираше сочните си форми в секси бански костюми, из най-актуалните летни дестинации, където двамата с Джеймс почиваха. Там тя беше в компанията и на двете си деца - близнаците Монро и Морокан.

© KSJ, Кадърът на Марая, който предизвика слуховете

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser