Преминете към основното съдържание

Марая Кери и Бионсе са записали тайно дует?

Феновете изпаднаха в истерия
Бионсе и Марая Кери
Бионсе и Марая Кери © Instagram

Не е необичайно за една известна изпълнителка публично да сподели желанието си да запише песен със своя колежка, тъй като й е фенка. Когато обаче в това са замесени имената на Марая Кери и Бионсе, ситуацията става още по-интересна. 

Самата Марая наскоро сподели, че обожава Кралица Би и се надява, че един ден двете ще направят дует. Това безспорно е мечтата на милиони меломани, тъй като става въпрос за две от най-големите звезди на съвременната музика. "С радост бих работила с Бионсе, защото тя е прекрасна. Познаваме се от доста време и се надявам, че дуетът ни ще се случи. Ако пък не, ще продължавам да гледам на нея като на приятел", сподели наскоро в свое интервю Кери. 

Нищо чудно реализацията на общото им парче вече да се е случило. За подобно нещо подсказа хореографът Антъни Бурел, който работи в проекти и на двете певици. Именно той пусна обща снимка на двете диви с текст: "Благодаря на тези невероятни красавици, които ми позволиха да бъда част от проекта им." Думите му предизвикаха истерия в социалната мрежа, като феновете един през друг започнаха да питат дали става въпрос за дует между Бионсе и Марая. 

Разбира се, отговор не получиха, така че остава надеждата, че в най-скоро време парчето им ще се появи по екраните. Дотогава всяка от тях ще се съсредоточи върху своите си проекти. Марая пък я очаква и едно прекрасно лично събитие - сватба с милиардера Джеймс Паркър, която ще бъде луксозна и на някой екзотичен остров. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser