Преминете към основното съдържание

Марая Кери ще спечели милиони от сватбата си

Певицата превръща събитието в ТВ шоу
Марая Кери и Джеймс Паркър
Марая Кери и Джеймс Паркър © Instagram

Марая Кери може и да е една от най-богатите жени в шоубизнеса, а бъдешият й съпруг да има милиарди в банковите си сметки, но и те не пропускат възможност да увеличат финансите си с още няколко милиона. 

Това стана ясно, след като изпълнителката се е съгласила сватбата й с Джеймс Паркър да бъде заснета от ТВ екип и да бъде излъчена като риалити шоу. Разбира се, това ще има съответната цена, която продуцентите са готови да дадат. 

В момента Марая Кери постоянно е следвана от камери, които правят документален филм за европейското й турне и за живота й в Лас Вегас. „Екипът, който се е заел със снимките иска да заснеме и подготовката и сватбата й с Джеймс”, сподели приятел на 46-годишната Марая. По думите му Кери вече се е съгласила, като остава да се уточни само сумата, която допълнително ще й се изплати за ексклузивитета. 

Марая и Джеймс обявиха годежа си през януари тази година. Засега обаче те не са разкривали кога и къде точно ще се състои събитието. Ясно е само, че всичко ще бъде бляскаво и луксозно, така, както обича да живее певицата. И най-вероятно ще е на остров край родната на бизнесмена Австралия.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser