Преминете към основното съдържание

MARELLA есен/зима 2021 - поглед към времето, в което бяхме свободни

Италианската модна марка Marella ни представя колекция есен/зима 2021, като насочва вниманието ни към времето преди пандемията.

Цялата линия е призив за адаптивност към постоянно променящата се обстановка и ни напомня, че добрият стил е важен, независимо къде се намираме. Мисията на модна марка Marella винаги е била да стои до жената с грижа и сериозно изследване на социалните процеси. И дори днес, в тази плаваща обстановка в световен мащаб, тя е готова с формули, които са полезни и адекватни на времето, в което живеем.

Част от граматиката на марката е функционалността. Гледаме към колекцията връхни дрехи и цветовата им палитра в „camel”, червено, черно и всички нюанси на есенна шума и стигнем до разнообраните форми от дълги и обгръщащи, къси в мохер с принт шаврон, шарено каре с висящи ресни и букле в пастелни или ярки нюанси.

Надниквайки в есенните предложения на Marella Art.365, откриваме още по-олекотени дамски гардероби в колекцията Marella Monochrome. Тук откриваме удобни дизайни и предложения, подходящи за всеки един момент от ежедневието ни. Визиите са дръзки и едновременно с това елегантни, а ползваните материи не се мачкат и лесно могат да се перат у дома.

За есен/зима 2021 принтовете са дело на италианския дизайнер Елена Салмистраро. Те са вдъхновени от света на музиката – безпогрешното черно-бяло, както и новата цветова палитра от ярки или деликатни нюанси. При дрехите, тук откриваме дръзък и женствен малинов цвят, който носи настроение в иначе мрачните дни. А в монохромна комбинация с няколко тона по-тъмно или по-светло, прави визията още по-стилна и завършена, придавайки й допълнителна дълбочина и носи красив визуален ефект.

В колекцията откриваме и класическия цвят camel, заемащ челни позиции в зимния гардероб и превърнал се в първи избор, при покупка на палто.

През този сезон наблюдаваме завръщане на миди полата, до средата на прасеца. Тази дължина дава грация на походката и удължава силуета.

Акцент в колекцията са бермудите – лесни, некомплицирани, изключително удобни и любими на жени от всякакви възрасти. Те се комбинират лесно, както с боти, така и с ботуши или обувки, в зависимост от което имиджът може да варира от елегантен до ежедневен и дори спортен. Хит в колекциите при всички марки са бермудите от изкуствена кожа.

При чантите откриваме богатство от форми и материали, така че да отговорят на няколко приложения за модния ни гардероб, като съчетае кода за практичност с “ноу-хау” умения. Копнежът ни за пътуване се забелязва в лежерната комбинация на роклите от “crepe de chine”, съчетани с жилетки от фин мохер – един типичен градски, бохо стил, напомнящ лекотата на битието.

Модата излиза извън границите на народното, като става по-градска и смесва всички кодове – романтичната блуза е съчетана с панталони в кожа, геометричните шарки се откриват върху къси рокли, блузи и плетива в отлично съчетание с дълъг или къс панталон с ефект на кожа.

Прочете повече за есенно-зимната колекция на Marella в техния официален сайт.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser