Преминете към основното съдържание

MARELLA пролет/лято 2021: Истинският италиански стил

Еднa колекция, направена в Италия, може единствено да започне от собственото си наследство и затова Marella предлага дрехи, които са жизнен израз на “италианското”, започвайки от палитра с нюансите на италианските пейзажи.

Купете визията от ТУК.

Италианският стил е въплъщение на елегантност и семплост. Вече няма нужда от изненади с ексцентрични дрехи. На преден план излиза желанието за преразглеждане на гардероба по нов, шикозен начин, вдъхновен от модата на 50-те и 70-тегодини.

Купете визията от ТУК

С настъпването на лятото усещате желанието да избягате от града и принтът става все по-привлекателен.От керамиката на Giò Ponti до принта от 60-те години и макси ‘polka’ точки в черно и бяло.

Купете визията от ТУК.

Черното и бялото винаги са били цветовете на линията Marella ART.365, която добавя неочаквани детайли към своите всесезонни предложения за пролетно-лятната колекция. Контрасти на лъскави с матови материи, панделки и прозиращи детайли. Силуетите се изменят: якетата са стеснени; панталоните са с лек „бридж“ ефект; присъстват и “palazzo” панталони, вталени рокли тип „риза“ или къси гащеризони. В сезон, който жадува за „evergreen” мода, тази капсулна колекция става все по-всеобхватна, благодарение на своята всесезонна материя и много изискан графичен принт.

Купете визията от ТУК.

Настъпва сезонът на партитата и за тези специалните случаи Marella връща женствеността обратно в центъра с помощта на класически елементи от дамското облекло. Рокли с ефирно падащи материи, плисета и цепки, красиви деколтета, без ръкави или само с едно рамо, всички в плътни цветове от зелено до синьо от дълбините на морето през аквамарин и от розово до „бадем“ през „пъпеш“ и венецианско червено. За повече вдъхновение разгледайте повече предложения за предстоящите летни партита ТУК.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser