Преминете към основното съдържание

Марго Роби показа снимки от детството си

Актрисата се опитва да привлече вниманието на света към пожарите в Австралия

От ноември 2019 г. в Австралия бушуват бурни горски пожари, които вече са отнели живота на няколко десетки хора и стотици милиони животни. Вчера, актрисата Марго Роби, която израства във ферма в австралийския щат Куинсланд, публикува видео в своя Instagram, в което показва снимки от детството си и призовава всички, на които им пука, да дарят средства, за да помогнат на родната ѝ страна.

„Сигурна съм, че всички знаете каква е ситуацията с пожарите в Австралия в момента“, каза Роби. "Не искам да ви показвам още повече снимки с разруха. Искрено искам да споделя с вас няколко лични снимки от детството ми “.

В кратко видео Марго прелиства детския си албум и обяснява какво е показано на фотографиите.

„Исках да видите колко красива е нашата страна. Тя наистина е прекрасна. И сега тя е в много, много болезнено състояние“, казва тя, подчертавайки, че Австралия има остра нужда от финансова помощ.

„Ако не сте направили дарение, моля, направете го. Нека да дадем на бъдещите поколения детството, което имах късмета да имам аз“, добавя актрисата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser