Преминете към основното съдържание

Мариана Попова е магьосница

Къде може да видите певицата в това интересно ново амплоа?

Мариана Попова влиза в ролята на Магьосницата в поп-операта „Рибарят и неговата душа” по приказката на майстора на изящния изказ Оскар Уайлд.

Магьосницата е млада, красива, съблазнителна, но зла и коварна. Привлечена от младия Рибар, тя не успява да го задържи за себе си и изпълнява желанието му – освобождава Душата му. Но тази душа, освободена от лукавата Магьосница, става уродлива и покварена.

На сцената Мариана Попова ще си партнира в главните роли с Ненчо Балабанов, Весела Бонева, Стефан Владимиров, Джони Илиев и Димо Алексиев. В постановката с минималистична сценография и виртуален декор участват над 100 артисти от различни сфери на изкуството.

Мариана Попова

Грандиозният спектакъл е на 19 май, зала1 НДК. За повече информация тук

Мариана Попова приключва записите за дуетния си авторски албум с цигуларката Десислава Кондова. Двете представиха пилотния си сингъл „Аз знам” в края на 2014 г. Промоцията на албума ще е през есента, с концерт със симфоничен оркестър.  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser