Преминете към основното съдържание

Мария Грънчарова събра куп звезди в новото си видео

Певицата направи кавър на хитовото парче на Мариус Куркински "ТИ-РИ-РИ-РАМ"
Мария Грънчарова
Мария Грънчарова

Куп музикални звезди се включиха в новото видео на Мария Грънчарова. Певицата реши да направи ремикс на култовото парче на Мариус Куркински „ТИ-РИ-РИ-РАМ“, като освен на нов клип, заложи и на чисто нов бийт.

Цяла плеада звезди, най-близките приятели на Мария, пък се включи във видеото. Композиторът Мага, изпълнителите Орлин Павлов и Ирра, водещите Гала и Джуджи, певицата Йоана Драгнева, бизнесдамите Ина Николова и Христина Ванчева, DJ Борче, Светльо Димов, Любомир Ковачев, Ангелина Серафимова, арх. Красимира Серафимова, Гергана Додева, Анелия Павлова, Зоран, и не на последно място родителите на Мария Борислав и Светла Грънчарови подкрепиха новия й проект.

Мария Грънчарова представи ремиксирания хит „ТИ-РИ-РИ-РАМ“ на стилна промоция в популярно столично заведение, като събитието беше с дрескод „черно и бяло“, каквато е и стилистиката на клипа. Още с влизането си в клуба гостите попаднаха на стилна фотографска изложба с мейкинг кадри от процеса на заснемане на видеото.

Изключително приятно ми беше да я направя, защото мисля, че в това е смисълът на всеки кавър – не само да обнови звученето на едно класическо парче, но и да му вдъхне нов живот“, споделя Мария. „Не съм изпитвала толкова силна емоция, както при заснемането на този клип, защото с тези хора прекарваме много време заедно. И всички бяхме много щастливи и истински се забавлявахме.“

Освен участниците в клипа, промоцията уважиха много колеги и приятели на Мария, между които бяха Маргарита Хранова и Митко Кърнев от D2. Гостите се насладиха на черно-бели коктейли и черно-бели сладкиши.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser