Преминете към основното съдържание

Мария Илиева и майка ѝ изправиха на крака зала 1 на НДК

За грандиозния концерт на звездата гости на сцената ѝ бяха още Кийт Томпсън, Маестро Живко Петров, Дидо и Митко Кърнев от D2, Графа и Любо
Мария Илиева на сцената на зала 1 с майка си Ваня Монева
Мария Илиева на сцената на зала 1 с майка си Ваня Монева

Най-доброто от Мария Илиева звуча на живо в НДК снощи, но най-емоционалното изправи на крака зала 1. Красивата и талантлива певица посвети песен на баща си Красимир Илиев и изпя още една заедно с хора на майка си Ваня Монева.

И ако най-доброто от Мария Илиева можеше да се опише с една дума, тя би била „Всичко“. Именно това получиха зрителите в препълнената зала 1 на НДК в София снощи, когато турнето на кралицата на българската поп музика отбеляза своя грандиозен финал.

Турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ представи едноименния албум на певицата, събрал най-големите ѝ хитове от началото на кариерата ѝ преди 18 години до днес.

Специално за концерта от Америка долетя Кийт Томпсън, който в дует с Мария Илиева вдигна публиката на крака. Сред гостите на звездата на сцената бяха още Дидо и Митко Кърнев от D2, с които Мария преди време направи песента „С теб научих как“, посветена на борбата срещу насилието между деца, Маестро Живко Петров, Графа и Любо.

Един от най-вълнуващите моменти на вечерта беше, когато Мария Илиева покани на сцената майка си Ваня Монева и заедно с хора ѝ изпълниха народната песен „Лале ли си“. Друга песен – „Нека вали“, певицата посвети на баща си, Красимир Илиев.

Мария смени три тоалета, ушити специално за нея от дизайнера Вяра Лазарова (Fede).

На сцената през цялото време с Мария Илиева беше бендът начело с музикалния директор и китарист Георги Янев и аранжиментите на Милен Кукошаров, Мартин Ташев (тромпет и вокали), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Васил Вутев (барабани), Пламен Денчев (синтезатор), Волен Милчев (беквокали и синтезатор) и Евден Димитров (бас).

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser