Преминете към основното съдържание

Мария Илиева показа скици на костюмите за турнето си

„Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще стартира с голям концерт на 9-ти юли от Античния театър на Пловдив

В предаването „Здравей, България” Мария Илиева разкри за пръв път на кого се е доверила за сценичните си тоалети. Делото на четирите костюма на поп звездата са дело на дизайнерката Вяра Лазарова, която е уловила енергията и духа, който певицата влага на сцената. 

„Няма да имам време да направя три преобличания на концерт,” сподели Мария, „затова ще преценявам на място според настроението ми кои два да избера за всеки град”, споделя Мария Илиева. 

Специален гост на грандиозния спектакъл на певицата ще бъде Любо Киров. На 14-ти юли публиката в Летния театър на Бургас ще види за пръв път заедно на сцената Мария Илиева и победителя от „Като две капки вода” Стефан Илчев. Летния театър на Варна пък ще посрещне Графа и Любо Киров.

„Не мога да си представя мое турне да мине без двама от най-близките ми приятели, Любо Киров и Графа, и съм им безкрайно благодарна, че приеха поканата ми да участват в Пловдив и Варна,” разказа Илиева. „Стефан Илчев, който спечели сърцата на цяла България с невероятния си талант, ще се присъедини към мен в родния му Бургас. Вълнението ми е огромно и нямам търпение да започнем!”

За кулминацията на турнето в София на 22.10. певицата обещава още по-големи изненади.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser