Преминете към основното съдържание

Мария Илиева представи първото си испанско парче

Певицата пусна lyric видео в YouTube

Снощи в Youtube канала на Stereo Room направи премиера lyric видеото на най-новия сингъл на Мария Илиева Fuego (огън). Видеото може да бъде видяно тук:

Паралелно с видео премиерата Мария изпя за пръв път Fuego по време на първия ден на Sofia Fashion Week снощи.

След позитивната реакция за аудиото, което носи лято и латино ритъм в себе си, публиката се впечатли и от свежото lyric видео, дело на Иван Краев. „Казах на Иван точно две думи за насока и той веднага ми предложи идейна реализация, улавяйки точно това, което търсех,” признава Мария.

„Такова е усещането ми за цялата работа по песента. Всичко се случва спонтанно и с лекота.” Румънският екип автори от Global Records се свързват с Мария, за да ѝ предложат песента, продуцирана от Viky Red. Певицата се влюбва в нея от първо слушане и я изпява на един дъх, въпреки че хитът не е в обичайния й стил.

„Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много.”

Паралелно с работата по концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври, Мария Илиева разгадава най-голямата телевизионна мистерия – кой стои зад маските в предаването „Маскирания певец”, където е част от Детективския панел заедно с Гала, Ники Кънчев и Геро.

Можете да прочетете специалното интервю с Мария Илиева в октомврийския брой на списание ELLE, който вече е на пазара. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser