Преминете към основното съдържание

Маринела Станиславова - българският уелнес предприемач

Родена в покрайнините на София и майка на две деца, Маринела Станиславова развива успешен бизнес с марката BubbaSkin. Тя е един от добрите примери за успелите български жени.

Маринела живее в Сингапур. Подобно на повечето майки, нейният основен стимул за създаване на нещо ново са именно децата. През 2017г., тя открива, че и двете й момчета страдат от едни и същи кожни проблеми, причинени от замърсяването на въздуха. Така се ражда марката BubbaSkin.

Какво представлява всъщност BubbaSkin?

Това е напълно чиста, дерматологично тествана козметика, подходяща за бъдещи майки по време на цялата бременност, а и след нея. Проучванията сочат, че повечето бременни жени се отказват от грижата за кожата с цел да предпазят рожбите си от вредните химикали. За това Маринела решава да създаде продукт, от който жените не е необходимо да селишават, защото е напълно безопасен. Така, в колаборация с водеща швейцарска лаборатория и екип от химици и медицински специалисти в САЩ и Великобритания, те създават изцяло нова концепция.

BubbaSkin е здравословна, алтернативна линия от грижи за кожата с формули, за които е доказано, че са безопасни и ефективни, като осигуряват резултатите, които жените искат. В серията откриваме хидратиращ крем за лице, околоочен серум, почистваща маска с глина и тонер за лице.

Козметиката BubbaSkin е ориентирана за ползване от жените от момента, в който започнат с плановете да заченат, до този в който спрат с кърменето, като формулите са богати на основни витамини и минерали. Към момента, продуктите се предлагат в САЩ и Европа, но Маринела е отправила поглед и към Азия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser