Преминете към основното съдържание

Марион Котияр е новото лице на Chanel N°5

Най-известната френска актриса в Холивуд за първи път става лице на парфюм

Категорично най-иконичният аромат в историята - Chanel N°5, си има ново рекламно лице! Това е прекрасната френска актриса Марион Котияр, която винаги е впечатлявала с красотата, стила и изключителното си излъчване, което перфектно пасва и на вечния аромат.

Името ѝ не се свързва за първи път с Chanel. Още в началото на кариерата си за премиерата на филма на Жан-Пиер Жьоне "Най-дългият годеж" през 2004 г. Марион Котияр излиза на червения килим с тоалет на френската марка. Това се случва и през 2008 г. по време на представянето на филма на Оливие Дахан "Едит Пиаф: Животът в розово". Влизането в образа на великата френска певица ѝ печели и наградите "Оскар", "Сезар", "Златен глобус" и БАФТА за най-добра актриса.

Безспорният ѝ талант и излъчване ѝ дават възможността да работи с най-големите режисьори на нашето време, сред които Жак Одиар, Джеймс Грей, Кристофър Нолан, Ридли Скот, Стивън Спилбърг и Леос Каракс. Освен това тя не спира да подкрепя млади таланти и дебютиращи игрални филми.

Очакваме да видим новата роля на Марион Котияр като рекламно лице на Chanel N°5 по-късно тази година.

Chanel визиите на Лили-Роуз Деп

Вижте повече

Chanel визиите на Лили-Роуз Деп

Красавицата отдавна утвърди статута си на една от най-стилните актриси

Марго Роби е лицето на новия аромат Gabrielle Chanel Essence

Вижте повече

Марго Роби е лицето на новия аромат Gabrielle Chanel Essence

И тази роля ѝ пасва повече от перфектно

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser