Преминете към основното съдържание

Мария Бакалова „репетира“ за червения килим в смел тоалет с тиранти

Българската актриса, номинирана за статуетка в категорията "Най-добра актриса в поддържаща роля", позира в ансамбъл на руски дизайнер.

Продължението на провокативния филм „Борат“ - „Борат-2“ по никакъв начин не отстъпва по ефект на „оригинала“. Лентата вече събра куп награди, дали ще отнесе и "Оскар" предстои да разберем.

Безусловното и блестящо откритие на филма е Мария Бакалова . Актрисата продължава триумфалния си поход към холивудския Олимп не само на екрана, но и на червения килим и не само не отстъпва на утвърдените имена в бранша, но и вече е любимка на модните експерти. Дни преди главната награда във филмовата индустрия Мария изпробва тоалет на руската марка Yanina Couture - с обемна дантелена блуза с руски мотиви и модерните микро-шорти с тиранти. Нямаме търпение да видим как ще се появи нашето момиче на червения килим на Оскари 2021.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser