Преминете към основното съдържание

Марк Джейкъбс и Върджил Абло са номинирани за CFDA награди

Създателят на Off-White има вероятност да получи награда за "Най-добър дизайнер на мъжки колекции" и за дизайн на аксесоари
© getty

Американският съвет на модните дизайнери обяви номинираните за годишните награди на CFDA.

Брандън Максуел, Марк Джейкъбс, Кейт и Лора Муливи от Rodarte, Роузи Асулин или Сандър Лък от Sies Marjan могат да получат наградата за дизайн за дамско облекло. В категорията Мъжки облекла са включени Майк Амири от Amiri, Върджил Абло за работа в Off-White, Кери Жан Реймънд от Pyer Moss, Рок Оуънс и Том Браун.

Наградата за дизайн на аксесоари може да отиде при Върджил Абло, основателите на The Row Мери Кейт и Ашли Олсън, Дженифър Фишър от Jennifer Fisher Jewelry, Табита Симънс, или Телфар Клеменс.


CFDA 2018: КОИ ГРАБНАХА МОДНИТЕ ОСКАРИ?


Пълният списък с номинациите за тази година можете да намерите тук.

В допълнение, наградите CFDA ще бъдат връчени от творческия директор на Александър Маккуин - Сара Бъртън, стилиста Карин Ройтфелд, редактора на Vogue - Лин Йегер и дизайнера Айлин Фишър.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by cfda (@cfda) on

 

 

Вчера стана известно и за назначението на Том Форд като ръководител на CFDA. Той пристъпи на мястото на Даян фон Фюрстенберг, която оглавяваше съвета последните 13 години. С това той стана 11-ият ръководител на Американския съвет на модните дизайнери (CFDA). 

В интервю за Vogue US, по повод своята нова роля в индустрията, Том Форд сподели за визията си за бъдещето на американската мода. „Убеден съм, че бъдещето на американската мода е свързано не само с Америка, но и с целия свят, т.е. не непременно дизайнерите, работещи в САЩ да бъдат американци. Що се отнася до CFDA ... тук също трябва да гледаме по-глобално."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by cfda (@cfda) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser