Преминете към основното съдържание

Марк Зукърбърг не може да се нарадва на дъщеричката си

Таткото си взе заслужена почивка, за да бъде с Макс
Марк с дъщеря си Макс
Марк с дъщеря си Макс © facebook

По всичко личи, че Максима Чан Зукърбърг, или просто Макс, ще бъде любимото момиченце на татко. Милиардерът не успя да се сдържи и използва двумесечната отпуска, която си взе, за да помага на съпругата си при отглеждането на бебето, за да я щракне и да я покаже на последователите си във Facebook.

Истинско щастие с Макс“ е краткият, но изключително мил коментар, който Марк е написал към фотоса. А на него се вижда как таткото и дъщеричката му лежат един до друг на спалнята. Фактът, че Макс е само по памперс, подсказва, че Марк най-вероятно също се включва в смяната им.

Кадърът предизвика не само like-ове, но и много коментари, на някои, от които самият Зукърбърг реши да отговори. На въпроса на свой фен как се чувстват майката и бебето, бизнесменът отвръща: „Всички са добре!“

Появата на Макс предизвика една от най-големите филантропски дейности, които някога са правени. С новината, че двамата с Присила са станали родители, те обявиха, че ще дарят 99% от акциите си, които се равняват на 46 милиарда. Желанието им е да помогнат на учени в различни области да подобрят живота на Земята. Така семейството остава да живее само с 460 милиона.

Малко след новината се появиха коментари, че действията на Марк и Присила са провокирани не толкова от благородна дейност, колкото да избегнат плащането на големи данъци. Разбира се, двойката категорично отрече това и обяви, че единственото им желание е дъщеря им да живее в свят по-добър от този днес.

© facebook, Марк, Присила и Макс

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser