Преминете към основното съдържание

Мартенски кино преглед

Какво ново на големия екран този месец
© iStock

Филмите този месец не са много, но за сметка на това са изключително разнообразни. Предлагаме ви да ги разгледате и да си набележите кои от тях да гледате.

Семейни кютеци

Зад странното има на този филм се крие истинската история на семейство кечисти, които си изкарват прехраната като участват в малки турнири. Децата на фамилията са забелязани от Световната кеч федерация – мечта, която обаче не носи само щастие. Вече е в кината.

Капитан Марвел

Каръл е наполовина човек, наполовина извънземно от расата „крий“, на което се дължат изключителните й сили. Преследвана от много въпроси за миналото си, тя е единствената надежда на хората срещу расата на променящите формата си „скръл“. По кината.

Кралско корги

Забавна анимация, която ни среща с любимото куче на Кралицата – коргито Рекс, което се губи и по пътя обратно към дома се сблъсква с много приключения. Вече в кината.

Уют

В първия си игрален филм като режисьор и сценарист, Камен Донев не бяга от типичния си стил да представя сериозни теми по изключително забавен начин. Този път във фокуса му попадат тежките семейни взаимоотношения. В кината от 22 март.

Дъмбо

Любимата ни детска история за слончето, което може да лети, оживява за първи път в игрален филм с невероятни специални ефекти. В кината от 29 март.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser