Преминете към основното съдържание

Матю Макконъхи обясни защо никога не е имал връзка с колежка (освен с една)

Всичко е въпрос на химия

По време на участието си в шоуто на Хауърд Стърн Макконъхи заяви, че никога не се е срещал със своите партньорки от екрана - и го е правил абсолютно нарочно.

Сред актрисите, които са работили с Макконъхи, са Кейт Хъдсън, Сандра Бълок, Дженифър Лопес и Пенелопе Крус (с която в крайна сметка той се среща известно време, но не по време, а след края на снимките на „Сахара”). Актьорът обаче нито веднъж не си е позволил да има връзка с някоя от холивудските красавици по време на съвместната им работа, тъй като според него това би попречило на пресъздаването на страстни отношения на екрана.

„Ако погледнете историята на филмите, когато видите двойка - да речем, че са участвали заедно във филм, а след това по-късно се женят и правят още един филм заедно - гледайте тези филми! Ще забележите, че химията между тях се получава във филма, който са заснели преди да започнат да се срещат”, каза той. "Но щом се оженят и гледате филм с тяхно участие, те вече няма да са толкова добри заедно."

Макконахи призна, че в повечето случаи се е влюбвал в своите звездни партньорки и дори намекна, че чувствата може да са били взаимни. В крайна сметка обаче уважението надделявало над емоцията.

„Винаги съм се опитвал да се държа професионално“, каза той. – „Може би с някои партньорки сме били влюбени един в друг в определен период, но винаги сме се стремили да поддържаме чувствата си в чисто професионални граници. Вероятно се е случвало така, защото по това време всеки от нас е имал сериозна връзка извън сета и сме уважавали партньорите си. "

През 2012 г. Макконъхи се ожени за Камила Алвес и нееднократно е засвидетелствал огромната си любов към нея.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser