Преминете към основното съдържание

Матю Пери се раздели с годеницата си, която го спаси

51-годишният актьор Матю Пери, който се прочу с ролята си на Чандлър в телевизионния сериал "Приятели", обяви раздялата си с 29-годишната си любима Моли Хурвиц.

„Понякога някои неща просто не се получават. Точно това се случи. Пожелавам на Моли всичко най-добро.”, каза актьорът в изявлението си.

Матю и Моли започнаха да излизат през 2018 г., а две години по-късно се сгодиха. Тогава Пери нарече любимата си „най-прекрасната жена на планетата“.

Не е известно какво е причинило раздялата на двойката и кой е бил инициатор, но Матю не изтри снимките на Моли от социалните си мрежи, за разлика от други разпадащи се двойки, които бързат да заличат всички следи от бившата си вече връзка.

За личния живот на Моли, която е литературен агент, не се знае нищо. Пери я срещна в много труден период от живота си, когато се бореше с наркомания и депресия, а Хурвиц му помогна да се върне към нормалния живот.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser