Преминете към основното съдържание

Матю Уилямс излезе от зоната си на комфорт и представи абстрактни принтове

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

За детайлите в новата колекция на Givenchy Матю Уилямс си сътрудничи с нюйоркския художник Джош Смит, интерпретирайки абстрактните му картини върху дрехите. Забелязахме принтове с контейнери, изрисувани клоуни и надписи. „Джош има много по-различен стил от мен. Използва много цветове и ярки нюанси. Това беше добра възможност да изляза от зоната си на комфорт и да изследвам нови техники“, казва Уилямс.

Творческият диалог между двамата беше изразен най-красноречиво в поредица от картини на Смит, за които дизайнерът на Givenchy твърди, че изобразяват Мрачния жътвар. Уилямс адаптира художествените творби в трикотажни и кожени материи, някои от които са покрити с прозрачни елементи. Екстравагантните street style идеи на дизайнера показаха страстта му към различните текстури.

Освен смели десени видяхме и класически силуети. Комбинация между черен панталон и бял топ без презрамки, универсални костюми също в черен цвят и ефектни поли от тюл и дантела. Няма как да не обърнем специално внимание и на необичайно дългите ботуши, които бяха акцент в повечето стайлинг идеи от колекцията. Стигат чак до бедрата! А вие бихте ли носили такива?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser