Преминете към основното съдържание

Матю Уилямс разкри своята визия за Givenchy: „Много елегантност, сила и шик“

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Дизайнерът Матю Уилямс сподели, че се стреми визията на Givenchy да излъчва “много елегантност, сила и шик”. „Фокусиран съм върху самия продукт. Създавам това, което бих облякъл лично“, допълни още той.

Новата пролетна колекция на бранда се открои с разнообразни цветове, настроение, ефектни кройки и десени. Някои от чантите ни впечатлиха с размерите си, със сигурност ще успеем да поберем всичко необходимо в тях. Дългите цветни чорапи над коляното също привлякоха вниманието ни. Аксесоарите са важен елемент, който не трябва да пренебрегваме, а правилната им комбинация ни гарантира всички погледи.

При много от дрехите присъстваха прозрачни елементи, а блестящите камъни засилваха още повече ефектното им излъчване. Доста от визиите са подходящи и за времето, което прекарваме в офиса, особено костюмите. Уилямс представи дълги широки панталони и стилни сака, които може да комбинираме с черни обувки на висок ток, за да придадем елегантен завършек на цялостния ни стайлинг. Ще откриете всички пролетни предложения на Givenchy за 2021 в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser