Преминете към основното съдържание

Майката на Джиджи и Бела Хадид на модния подиум на Off-White

Йоланда Хадид беше гост на шоуто на Върджил Абло

Вчера в Париж се показа на новата дамска есенно-зимна колекция на Off-White. На шоуто участваха сестрите Бела и Джиджи Хадид, както и майка им Йоланда, която за пръв път се присъедини към дъщерите си на една сцена. За нея Върджил Абло избра бяло сако с графити и тъмносини панталони в съчетание с обувки на висок ток. Геометричните слънчеви очила, верижното колие и голяма чанта допълваха цялостната визия на Йоланда.

© getty

Разбира се, това не е първото дефиле за Йоланда Хадид. Тя подписва договор под името Йоланда ван дер Херик с агенцията на покойната Айлин Форд на 14 годишна възраст и от раз става познато лице на седмиците на модата в Париж и Милано през 80-те и 90-те. Появата ѝ на страниците на френския и немския Vogue само помагат за укрепването на кариерата ѝ и ѝ носят още повече работа пред камерата. Въпреки, че не нашумява така, както дъщерите си, Йоланда е добре позната и харесвана от дизайнери и модни редактори.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser