Преминете към основното съдържание

Мечтаем си за слънце, плаж, коктейли и розовата перната роба на Матю Макконъхи

От създателите на "Купонджийки"

Мрачно, кално и сиво! И докато по улиците прескачаме локви и се чудим защо все още не сме си купили едно градско кану за такива дни, продуцентът Хармони Колин ни се подиграва като пуска официалния трейлър на The Beach Bum - бъдещия летен хит. 

И така, взирайки се в екрана, благодарение на звездния каст с Матю Макконъхи, Снуп Дог, Зак Ефрон, Джон Хил, Исла Фишър и други, се успокояваме, че има още само месец и половина до официалната пролет, а след него още два до самото лято!

Главният герой на комедията - Матю Маконъхи е в ролята на странен поет с псевдоним Moon Dog, който се опитва да довърши приказната си колекция от стихотворения, но винаги е възпрепятстван от различни неприятности.

Плажни кадри, фойерверки, партита. Сцените главозамайващо се сменят, а в съзнанието ни все още седи образа на Макконъхи в розовата роба с пера на ръкавите. Нуждаем се от такава за уикенда!

Всъщност, я да проверим и за билети за някоя топла дестинация ... 

11 красиви острова в Европа

Галерия

11 красиви острова в Европа

Време е да потеглим към поредното прекрасно място - нека се разходим виртуално до едни от най-красивите острови на Стария континент.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser