Преминете към основното съдържание

Мечтаем за лято: 77 бански костюма, само си изберете!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Банските костюми, които ще носим тази година, са още по-ефектни. Вече мечтаем за лято, нямаме търпение карантината да приключи и температурите да се покачат още малко, за да грабнем раницата и да избягаме с любимия човек към морето.

Хубавото време ни кара да се усмихваме още повече и насочва мисълта ни към плажа и спомените от миналото лято. Вдъхновени от топлите лъчи на слънцето, макар и под домашна карантина, подбрахме едни от най-впечатляващите бански костюми, които видяхме на подиума по идеи на Abruzzo, Acacia, Agua Bendita, Agua De Coco, Agua Clara, Akosha, Alessandra Rich, All Sisters и Badgley Mischka.

Какви ще бъдат тенденциите? Ярките цветове и флоралните принтове водят класацията, последвани от леопардовия десен. Черният и белият цвят не отстъпиха и тази година, като отново утвърдиха елегантността на класиката. Дали ще изберете цял бански костюм, или такъв от две отделни части, няма никакво значение, стига да се чувствате удобно.

Разгледайте галерията ни, която може и да ви помогне с избора, защото в нея ще намерите 77 повода за нови летни преживявания.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser