Преминете към основното съдържание

Мечтите са мечти, за да се сбъдват

Какво открихме в дебютната колекция на модния блогър Денина Мартин

© Архив на марката

Пътят до един сбъднат блян е винаги дълъг. Обикновено е трънлив и пълен с крайъгълни камъни, които услужливо ти напомнят, че нещата обикновено не се случват така, както ги искаш. Изкривяват мечтата, превръщат я в нещо далечно, илюзорно и недостижимо.

Случаят с Денина Мартин не е такъв. Като един от успешните модни блогъри в страната, нейният усет за стил и изтънчена визия добиват плътност в дебютната й колекция есен-зима 2019. Вдъхновена от характерните за сезона меки и топли цветове, тя ни представя женствени кройки в актуалните геометрични принтове и мотиви. Като апология на женствеността, в колекцията се срещат романтични силуети при роклите, нежно подчертани талии при саката и класическа линия при палтата.

Част от материите, използвани за моделите, са сурова вълна, вискоза и OEKO-TEX® сертифициран полиестер, тестван за вредни вещества и химикали.

Denina Mártin Collection е официално на пазара от 03.10.2019 г. и се предлага изцяло онлайн на shop.deninamartin.com/bg.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser