Преминете към основното съдържание

Меган Фокс е бременна

Първо потвърждение на слуха, който от дни обикаля медиите.

В ерата на социалните медии прословутото правило „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас“ – вече не важи. Всички най-скандални събития в Града на греха бързо стават достояние на обществеността.

Първият знак, че Меган Фокс действително е бременна от бъдещия си съпруг Machine Gun Kelly, бе изповедта на самия музикант, който по време на музикалните награди Billboard обяви, че е написал песента си „за жена си“ и „нероденото им дете“. След това в залата прозвуча звук от сърцебиене на дете – както се чува по време на ултразвук. Това накара феновете да се замислят сериозно - бременна ли е Меган наистина?

Веднага последва вторият категоричен знак. По време на афтърпартито на Пи Диди в Лас Вегас звездните купонджии направиха изненада на Меган Фокс и решиха да я поздравят за рождения й ден - на 16 май тя навърши 36 години. Една от най-секси актрисите в Холивуд блесна в къса златна мини рокля с пайети и мъничка диадема. Според очевидци обаче Меган, която обича да се забавлява порядъчно, не е близнала капка алкохол цяла нощ, въпреки че той просто се леел като река в нейна чест.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser