Преминете към основното съдържание

Меган Фокс и Браян Остин Грийн – поредната шокираща звездна раздяла

Актьорите сложили край на връзката си преди 6 месеца
Меган Фокс и Браян Остин Грийн
Меган Фокс и Браян Остин Грийн © Getty Images

След 11-годишна връзка Меган Фокс и Браян Остин Грийн се разделиха. Според близки до вече бившата двойка те си казали "чао" след жесток скандал свързан с кариерата на красивата брюнетка.

29-годишната Меган и 42-годишният Браян не веднъж са се събирали и разделяли през годините, но в крайна сметка решиха, че искат да са заедно и да създадат семейство. Те имат и две деца - 2-годишният Ноа и 18-месечният Бодхи.
Меган беше тази, която напусна Браян. Решението беше взето преди около половин година“, разкри приятел на двойката. „Напрежението помежду им беше от много време.“

Оказва се, че Браян искал жена му да си бъде повече време у дома със семейството, докато тя имала желание да поема нови и нови роли.

До момента говорителят на актьорите не е коментирал нищо свързано с новината за раздялата. Факт е обаче, че Меган и Браян не са се появявали заедно от 9 юни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser