Преминете към основното съдържание

Меган Фокс и Браян Остин Грийн - приятели и след раздялата

Двойката се появи на разходка с децата си
Меган Фокс и Браян Остин Грийн със синовете си
Меган Фокс и Браян Остин Грийн със синовете си © xposure

Дългогодишната връзка на Меган Фокс и Браян Остин Грийн приключи, но те все пак намериха начин да останат приятели и да поддържат добри отношения в името на двете си деца - Ноа и Бодхи.

След края на петгодишния им брак, актьорите заживяха поотделно, като често се виждат, за да прекарват известно време заедно с момчетата. Папараците уловиха една от семейните им разходки, като от снимките си личи, че Меган и Браян не таят лоши чувства един към друг. Дори напротив. И актрисата, и бившата й половинка бяха с широки усмивки, докато се насочваха към парка, където да поиграят хлапетата.

След като през лятото медиите отвъд Океана гръмнаха с новината, че двойката се е разделила, техни приятели разкриха, че краят на връзката им не е преминал безконфликтно. "Отношенията им бяха много напрегнати", споделил авер на Браян. Той обяснил, че проблемите в актьорското семейство били породени от това, че Меган прекалено много се е фокусирала върху кариерата си, а съпругът й искал тя да бъде повече време с него и децата.

© xposure, Меган и Браян с децата си

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser