Преминете към основното съдържание

Меган Фокс: Обожавам да съм бременна

Актрисата очаква третото си дете
Меган Фокс
Меган Фокс

Миналата седмица Меган Фокс отбеляза своя 30-ти рожден ден, като най-хубавият подарък за юбилея й ще бъде третото й дете. Актрисата, която в момента промотира новата си лента "Костенурките нинджа 2", сподели в свое интервю, че обожава да е бременна. 

"Целият този процес е невероятен. Чувствам се продуктивна за това, че съм създала друг човек, с когото нямам търпение да се срещна, защото знам, каква невероятна духовна връзка ще имаме", откровено призна Меган. 

Новината, че сексапилната брюнетка очаква трето дете, изненада мнозина, тъй като баща е законният й съпруг Браян Остин Грийн, с когото актрисата беше в процес на развод. След като стана ясно, че Фокс отново е бременна, двамата отложиха бракоразводното дело и дадоха нов шанс на връзката си. 

Причината Меган и Браян да стигнат до момента с развода, бяха различните им виждания за живота. Докато актьорът настояваше съпругата му да отделя повече внимание на него и децата им, тя искаше да наблегне повече на работата си и поемаше ангажимент след ангажимент. Е, изглежда са изгладили различията помежду си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser