Преминете към основното съдържание

Меган Фокс за пръв път говори за новата си любов

"Ние сме две половинки на една и съща душа"

През май стана известно, че звездата от "Трансформърс" Меган Фокс се разделила със съпруга си Брайън Остин Грийн. Нещо повече, тя бе засечена в компанията на Колсън Бейкър, известен под псевдонима Machine Gun Kelly.

Първоначално мнозина подозираха, че отношенията им са чисто приятелски - Меган участва в негов клип.

По-късно обаче се появиха кадри със страстни целувки на двойката. Наскоро Меган и Колсън дадоха първото си съвместно интервю като част от подкаста на Лала Кент и Рандал Емет. Според Фокс, след като разбрала, че ще снима с Machine Gun Kelly, тя почувствала, че й предстои нещо неочаквано. И така се случило.

„Веднага разбрах, че той е това, което аз наричам не сродна душа, а сроден плам. Това е състояние, при което душата се е издигнала до толкова високо ниво, че може да бъде разделена между две различни тела. Вярвам, че наистина сме две половинки на една и съща душа. И почти веднага му казах за това, защото го усетих” – разказва Меган.

Привличането било взаимно: Бейкър признава, че всеки ден на снимките очаквал с нетърпение да се види с актрисата. Сега Меган и Колсън не могат да се откъснат един от друг.

Фокс има трима сина от Брайън Остин Грийн. Колсън Бейкър също има дете - през 2008 г. той за пръв път стана баща на момиче на име Кейси.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser