Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл: Бяхме третирани по различен начин от други членове на семейството

PR екипът на херцогинята на Съсекс отново премина в „атака“.

В навечерието на новото кралско турне на Меган Маркъл и принц Хари, излезе есенният брой на списание The Cut с херцогинята на Съсекс на корицата.

Решихме да съберем основните изявления на Меган Маркъл от новото й интервю, които се обсъждат от двете страни на Океана.

1. Обратно към социалните мрежи

„Връщам се в Instagram“. Меган планира да възобнови поддържането на страницата си и вероятно ще се върне към блога си. Припомняме, че през 2017 г. актрисата закри всички свои профили в социалните мрежи преди годежа си с Хари.

2. Сравнение с Нелсън Мандела

„Никога няма да забравя как на премиерата на „Цар Лъв“ в Лондон един от актьорите ми каза, че африканското население се радва на моята сватба толкова, колкото и на освобождаването на Нелсън Мандела от затвора.“

Меган Маркъл отново се опитва да направи паралел между себе си и Мандела, който беше в приятелски отношения с лейди Ди, която развиваше активна благотворителна дейност.

3. Намек за тормоз в семейството

"С Хари сме много щастливи, че успяхме да напуснем Великобритания, защото нарушихме йерархията и реда със самото си съществуване."

Меган Маркъл индиректно намекна за търкания с принц Уилям и Кейт Мидълтън, които според нея били раздразнени от "ненормалността" на двойката.

4. Финансови проблеми

Оказва се, че една от причините за конфликтите в семейство Уиндзор е финансирането на работата на херцозите на Съсекс. Според Меган тя и принц Хари са искали да печелят сами парите си и да не зависят от короната. Според правилата финансирането на семействата на херцога на Съсекс и Кеймбридж е в ръцете на принц Чарлз. Това не устройвало Меган, което довело до редица недоразумения.

„Фирмата (както се нарича кралското семейство в пресата) можеше да ни позволи да печелим собствени пари от името на монархията и тогава нямаше да има проблеми. Помолихме за нещо, което е позволено за други членове на кралското семейство, но получихме отказ. Защо? Как мислите? Защото ние сме ние."

5. За прошката към баща й и кралското семейство

„Прошката е нещо, което изисква много повече енергия от обидата. Все още се опитвам да дойда на себе си, възстановявам се."

Очевидно Меган Маркъл все още не е готова да прости нито на баща си, нито на семейство Уиндзор за грешките. Психолозите обаче са убедени: всеки човек привлича към себе си онези събития, които ще предизвикат обичайния набор от емоции. Вероятно на този етап и Меган, и Хари не са готови да се откажат от чувството за несправедливост към себе си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser