Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл и принц Хари в жесток конфликт с Netflix

Меган и Хари настояват да се направят промени по документалния сериал, сниман за тях. Продуцентите отказват.

Причината за конфликта е желанието на двойката да направи промени в документалната поредица за тях след смъртта на кралица Елизабет II. Меган Маркъл и принц Хари "не са съгласни" със съдържанието на някои епизоди от проекта, който се снима вече в продължение на две години, и се твърди, че съдържа скандални подробности за крал Чарлз III, кралицата-консорт Камила и принца и принцесата на Уелс Уилям и Кейт. Netflix обаче иска да запази съдържанието. Освен това компанията настоява сериалът да е готов за излъчване през декември - според първоначалния план първият епизод трябваше да излезе на 9 ноември.

Според източника самите принц Хари и Меган Маркъл смятат, че след смъртта на кралица Елизабет II разкритията им "ще изглеждат грозни". Netflix обаче няма намерение да анулира проекта.

Но мемоарите на принц Хари, които също трябваше да бъдат публикувани през ноември, може изобщо да не видят бял свят - източници казват, че херцогът на Съсекс може да откаже да ги пусне. Датата на излизане на книгата е отлагана повече от веднъж, а самият принц Хари не иска да ги пусне "във вида, в който са сега". За тези мемоари Penguin Random House плати на принца аванс от 20 милиона долара.

Според източници, близки до двореца, след като си тръгнали Великобритания след погребението, принц Хари и Меган Маркъл още повече влошили отношенията си с членовете на кралското семейство. Както беше съобщено по-рано, първоначално принц Хари се скарал с баща си заради молбата да не взима Меган Маркъл със себе си в Балморал, когато стана известно за влошаването на състоянието на кралицата. Предполага се, че заради кавгата принц Хари не е имал време да се сбогува с баба си.

По-късно възникнаха разногласия и по друг въпрос: крал Чарлз III отказа да даде на децата на принц Хари титлите Техни кралски височества, тъй като няма да изпълняват кралски задължения. Съответно те няма да могат да претендират за полагащата се на членовете на кралското семейство охрана, което буквално вбеси Хари и Меган Маркъл. В същото време Арчи и Лилибет получиха титлите принц и принцеса.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser