Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл планира домашно раждане за второто си дете

Кралските особи се връщат към стара традиция.

Според източници от The Washington Post Меган Маркъл и принц Хари планират да посрещнат второто си дете в дома си в Монтесито, Калифорния. Очакваното бебе ще остане в историята като първият член на британското кралско семейство, роден в САЩ.

Източник споделя, че при първата си бременност Меган се е надявала на домашно раждане във Фрогмор,но очакванията й не се оправдали и на 6 май 2019 г. синът на двойката Арчи се роди в лондонска болница.

Дъщерята на Меган и Хари няма да е единственото кралско бебе, родено в домашна атмосфера през 2021 година. Миналата седмица беше съобщено, че Зара Тиндал, дъщеря на принцеса Ан и внучка на кралицата, е родила третото си дете в имението си в Глостършир.

Съпругът й Майк Тиндал каза, че просто не са имали време да стигнат до болницата, в резултат на което синът им Лукас се родил на пода в банята. За щастие акушерката, която трябвало да чака родилката в болницата, била наблизо и пристигнала в точния момент.

Случаят на Зара и Меган не е необикновен. Британските кралски особи имат дълга история на домашни раждания, а ражданията в болница се превърнаха в сравнително скорошна тенденция за монархията.Самата кралица Елизабет II е родена вкъщи и по същия начин приветства всичките си четири деца в покоите на двореца. Първата, която промени традициите, беше дъщеря й, принцеса Ан, през 70-те години. Даяна също предпочете раждане в болница.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser