Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл подписва с Dior в опит да спаси репутацията си

Херцогинята на Съсекс търси нови начини за да закрепи финансовото си положение.

Меган Маркъл, която наскоро изгуби договора си със Spotify, търси нови начини да печели пари и да възстанови разбитата си репутация. Херцогинята на Съсекс планира скоро да подпише голям договор с Dior, твърди Daily Mail. Според таблоида, за бъдещата кариера на Меган Маркъл сега се грижи "влиятелния и харизматичен" ръководител на агенцията за таланти William Morris Endeavour (WME) Ари Емануел. Той планира да спаси репутацията й, развалена от скандали и провалени проекти с Netflix и Spotify, а също така и разклатеното финансово състояние на херцогинята с помощта на голям договор с Dior.

"Сега всички говорят за Меган. От седмици се носят слухове, че тя ще подпише с Dior, което ще помогне за възстановяването на кариерата й. Ако това се случи, никой няма да си спомня, че нейният глупав малък подкаст е бил отменен само след един сезон", казва неназован източник.

Агенцията WME оценява високо шансовете за успешно бъдеще на Меган Маркъл в различни области. „Знаехме, че съобщението за прекратяване на договора на Spotify ще дойде скоро. Това може да е шок за всички останали, но работим върху ребрандирането на Меган от седмици. Ари е най-добрият в бизнеса, когато става въпрос за корпоративни сделки и печелене на пари. Офертите валят, включително и от други подкаст платформи", казва агенцията пред изданието.

Отбелязва се, че Меган Маркъл умишлено не е придружила принц Хари по време на посещенията му в Обединеното кралство през последните месеци. Тя не беше на коронацията на Чарлз III, с когото отношенията на принца се влошиха, не подкрепи съпруга си и в съда, където той се бори с британските таблоиди.

"Ари има стратегически и тактически план за битка, който ще я свърже с големи партньори като Dior. Това е възможност да дистанцираме Меган от негативизма на миналото. Не е съвпадение, че тя не отиде на коронацията, не се появи в Лондон до принц Хари, когато той наскоро беше в съда. Меган е разумна, за да се дистанцира от токсичните драми на съпруга си. Тя е жена, която непрекъснато върви напред. Става въпрос за изграждане на глобална марка. Ще бъдат обявени няколко големи сделки скоро", казва източникът.

Преди дни стана известно, че Меган Маркъл и принц Хари спират да работят със Spotify. Подкастът Archetypes на херцогинята на Съсекс в известната платформа, в който тя обсъждаше с гостите проблема с неравностойното положение на жените в съвременния свят, не беше много успешен и беше спрян след първия сезон.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser