Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл се подигра с Кейт Мидълтън

Нарече я „порядъчна дама с перлени обеци и скромна усмивка“.

На 1 ноември в платформата Spotify, както обикновено, беше пуснат още един епизод на подкаста Archetypes - проект на Меган Маркъл, който между другото беше номиниран за наградата People's Choice.

Темата на новия брой беше стереотипът „Добра жена/лоша съпруга, добра майка/лоша майка”, а гости бяха Памела Адлън, Сам Джей и...първата дама на Канада Софи Трюдо!

Както винаги, имаше някои разкрития за личния живот на херцогинята на Съсекс, които сега се обсъждат активно в медиите.

Тя говори за факта, че „стереотипните“ правилни съпруги не винаги са щастливи, въпреки че отвън може да изглеждат перфектно. Като личен опит тя сподели случка от тазгодишната лятна ваканция. Мег се чувствала наистина щастлива, когато нейна приятелка дошла в Монтесито с децата си.

„Наистина очаквах с нетърпение посещението на приятелката ми с нейните деца: исках да ги запозная с Арчи и Лилибет възможно най-скоро! За домашното ни парти поръчах голяма надуваема пица, която беше истински хит! Плувахме, тичахме след деца, пихме вино и бяхме абсолютно щастливи! С разчорлени коси, с тресящи се от смях коремчета и по бански. Не бяхме като онези порядъчни дами с перлени обеци и скромни усмивки, бяхме истински майки и жени.“

Феновете на кралското семейство видяха в този коментар препратка към Кейт Мидълтън: онази много дискретна дама с перлени обеци. Очевидно Меган прозаично намеква, че не смята британската си роднина за щастлива и че този образ на английската жена я отвращава.

Както подчертават експертите, PR екипът на Меган Маркъл е решил да се насочи към демократизирането на имиджа на херцогинята на Съсекс. В продължението на подкаста Меган разказа как прави закуска сутрин, приготвяйки Арчи за училище.

„Аз опаковам обяда на Арчи, изпращам го на училище и след това разхождам трите ни кучета сама. Сутрините ни винаги изглеждат като хаос, но на мен ми харесва.”

Меган каза още, че с появата на Лили е започнала да гледа на света по различен начин и се е замислила над това, че Лили ще възприема другите жени като модел за подражание. За Меган е важно Лилибет да расте не просто умна, мила, интересна и любознателна, но и с „глас“.

Що се отнася до частта от подкаста със Софи Трюдо, херцогинята отново отбеляза колко много цени приятелството им. Оказва се, че именно първата дама на Канада е тази, която първа е научила, че Хари и Меган напускат кралското семейство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser