Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл за първи път коментира бягството си от кралското семейство

Херцогинята взе участие в Fortune Most Powerful Women Next Gen Summit

Участието на херцогинята на Съсекс в събитието вдигна много шум в пресата още преди началото му. За да слушат изказването на Меган Маркъл, редовните потребители трябваше да платят над $ 1700! Интересно, струваше ли си парите?

Външно Меган Маркъл изглеждаше неочаквано спокойна, изглежда, напълно забравила за дрескода. Лятна рокля с етно принт на много тънки презрамки, небрежна ниска опашка и пълна липса на грим - очевидно по такъв ежедневен и „домашен“ начин съпругата на принц Хари искаше да подчертае пълната си откъснатост от кралските стандарти на официалните събития.

Основното послание обаче не беше във външния вид, а в речта на херцогинята на Съсекс - и именно за нейното представяне хората плащаха пари. За първи път откакто се премести в Калифорния, Меган коментира решението да „избяга“ от кралското семейство, макар и с доста общи формулировки: „Понякога най-добрите решения за вас и вашето семейство не са най-популярните. А вярата ми е по-голяма от страха ми. Когато наистина знаете кой сте, знаете какви са убежденията ви , и живеете с истината, тогава мисля, че това може постепенно да ви избави от страха."

Други „намекващи“ цитати от Меган: „Ако живеете, знаейки истината, независимо какво казват другите, можете да заспите с чиста съвест“. Или „Повечето хора се страхуват от неизвестното, но понякога трябва да направите този скок“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser