Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл загубила второто си бебе

„Докато държах първото си дете в ръце, знаех, че в момента губя второто си дете “.

Животът на Меган Маркъл и принц Хари не може да се нарече спокоен и стабилен: премествания, съдилища, конфликти с кралското семейство ... Изглежда, че херцозите на Съсекс вече са имали много изпитания. Но това лято в семейството им се е случила истинска трагедия - Меган е загубила второто си дете.

„Беше обикновена юлска сутрин. Направих закуска, нахраних кучетата, взех витамини. Намерих липсващ чорап, вдигнах пастела, оставен под масата, и прибрах косата си на опашка, преди да взема сина си от креватчето. След като смених памперса на Арчи, усетих остър спазъм. Паднах на пода със сина си на ръце, пеейки му приспивна песен, така че и двамата да се успокоим. Но разбрах, че нещо не е наред с мен. Докато държах първото си дете в ръце, знаех, че в момента губя второто си дете “, разказва Меган Маркъл в откровеното си есе за New York Times.

„Няколко часа по-късно лежах в болнично легло и държах ръката на съпруга си. Усетих, че дланите му са лепкави и мокри от сълзите ни. Поглеждайки към студените бели стени, очите ми помръкнаха. Опитах се да си представя как ще се справим с това “, написа още херцогинята.

В есето Меган разсъждава и за болката и страданието, които мнозина са преживели през 2020 г. Тя заявява, че „изолацията“ и мълчанието могат да доведат до непоправими последици и затова човек не трябва да премълчава чувствата си. Тя също така напомня колко е важно да попитаме другите как са и да се опитаме да окажем помощ в най-трудните ситуации.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser