Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл изненада всички на сцената на British Fashion Awards

И отново успя да наруши кралския протокол
© getty

Вчера Royal Albert Hall в Лондон успя да събере всички главни герои от страниците на британската преса. Поводът беше ежегодишната церемония за награждаването на British Fashion Awards за изключителни постижения в областта на модата.

Една от главните гостенки беше херцогинята на Съсекс, която вечерта не само аплодираше победителите в залата, но също така се качи и на сцената, което беше истинска изненада за всички.

© getty

Бъдещата майка връчи награда на дизайнера Клеър Уайт Келер, която оглавява къщата на Givenchy. Клеър е и дизайнерът, който създаде известната сватбена рокля на херцогинята.

Представяйки наградата заедно с актрисата Розамънд Пайк, Меган благодари на Клер за отличната работа, а също така нарече Великобритания свой "нов дом".

Наблюдателното око на феновете на кралското семейство забеляза малко нарушение на кралския стайл протокол от Меган. Вместо маникюр в телесен цвят, херцогинята беше с нокти в черен цвят. 

© getty

22 визии на Меган Маркъл

Галерия

22 визии на Меган Маркъл

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser