Преминете към основното съдържание

Меган Маркъл повтори визията на принцеса Даяна

Херцогинята на Съсекс се появи в тъмносиньо палто с колан и шапка с широка периферия
© getty

Всяка година на 11 ноември във Великобритания и в страните от Общността на нациите се отбелязва Деня на възпоменанието, известен още като Деня на мака. Той има за цел да увековечи паметта на загиналите войници по време на военни конфликти, включващи Обединеното кралство.

Вчера Меган Маркъл и други членове на кралското семейство, присъстваха на церемонията в чест на Деня на възпоменанието в Лондон. За събитието съпругата на принц Хари избра тъмносиня монохромна визия - палто с колан на Stella McCartney и широкопола шапка на Stephen Jones.

Образът на Меган се оказа много подобен на един от визиите на принцеса Даяна. Сходството бе отбелязано от британския журналист Джо Алисън, която публикува снимки на херцогинята на Съсекс и принцесата на Уелс в своя Instagram, като подчерта, че едва ли някой ще успее да надмине Даяна.

Но херцогинята на Съсекс не е първа, в повтарянето на точно този аутфит на принцеса Даяна. Преди няколко години Кейт Мидълтън също се довери на безупречния вкус на Лейди Ди по същия повод.

Кейт Мидълтън често показва уважението си към майката на съпруга си и модната легенда оповавайки се на нейния стил. 

Примери за това, вижте в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser