Преминете към основното съдържание

Меган разказа цялата истина за отношенията си с Кейт Мидълтън. И тя е шокираща

Още един сензационен факт от скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри

Не е тайна, че британските таблоиди винаги са обичали да настройват Кейт Мидълтън и Меган Маркъл една срещу друга, създавайки впечатлението, че тези две жени постоянно и агресивно воюват. Но в интервюто си с Опра Меган говори откровено за това какви всъщност са отношенията й с херцогинята на Кеймбридж. И кой кого е разплакал в действителност.

"Не. Не съм разплаквала Кейт “, заяви Меган уверено. „Беше обратното. И не казвам това, за да унижа някого, а защото наистина беше много трудна сватбена седмица и тя се разстрои от нещо, после призна грешката, извини се, донесе ми цветя и бележка с извинение. Тя направи това, което щях да направя и аз, ако знаех, че съм наранила някого."

„Това, което беше наистина шокиращо, беше, че 6-7 месеца след като се оженихме, в пресата се появи история, която разказваше, че съм разплакала Кейт. Не бих искала това да стане обществено достояние, дори и да се беше случило. Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо - въпросът беше за роклите на малките шаферки и това ме разплака и наистина нарани чувствата ми.

Не е имало конфронтация... Не мисля, че е честно спрямо нея да се навлиза в подробности, защото тя се извини и аз й простих “, продължи Меган. „Това, което ми беше трудно да приема, беше, че бях обвинена в нещо, което не съм направила. По никакъв начин не споделям тази история за Кейт, за да я унижа. Мисля, че е наистина важно хората да знаят истината. Надявам се, че тя би искала да поправи това. И може би, както Дворецът не би позволил на никой друг да отрича това, те нямаше да й позволят и да признае грешката си. Кейт е добър човек, но много от това, което видях, е подчинено на идеята за полярност: ако ме обичате, не бива да я мразите, а ако я обичате, не трябва да ме мразите. "

Очаквайте още сензационни подробности от интервюто на Хари и Меган с Опра Уинфри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser