Преминете към основното съдържание

Мегън Маркъл и принц Хари канят всички на сватбата си

На сватбата ще могат да присъстват 2 640 души
© getty

Дворецът Кенсингтън публикува изявление, че на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари ще бъдат поканени 2,640 граждани. 

"Двойката е помолила да се изберат 1200 души от всички краища на Великобритания, включително млади хора, които са показали високи лидерски качества, както и тези, които служат на обществото", е написано в Twitter профила на двореца.


ПЛЕМЕННИЦАТА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА НА МОДНИЯ ПОДИУМ НА DOLCE&GABBANA


"Също така, 200 души от благотворителни проекти и организации, близки до принц Хари и г-жа Маркъл, включително и тези, на които принц Хари служи като патрон, ще бъдат поканени в двореца. Други гости ще бъдат 100 ученици от две местни училища, 610 жители на Уиндзор и 530 членове на кралския двор и тези, които служат в резиденциите на Crown Estate."

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари ще се проведе на 19 май 2018 г. в параклиса на замъка Уиндзор. На сватбата са поканени всички бивши участници на Spice Girls. Очаква се те отново да се съберат и да бъдат едни от изпълнителите на церемонията заедно с Елтън Джон и Ед Ширан.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser