Преминете към основното съдържание

Мелания Тръмп повтори визията на Джаки Кенеди

Поредната публична изява на първата дама на САЩ мина без скандали

Изглежда, че след спорното посещение на Мелания Тръмп в бежанския дом за деца в Тексас, първата дама на САЩ реши да "заглуши" скандала с "политизираното" яке отново с помощта на гардероба си. 

Преди седмица, на път да посети децата на мигрантите, Мелания избра да носи аке със скандален надпис на гърба. Медиите и известните личности приемат тази изява за политическо послание за" нулева толерантност "и незачитане на бежанците.


НА МЕЛАНИЯ ТРЪМП НАИСТИНА НЕ Ѝ ПУКА


Самата Мелания остави ситуацията без коментар.

Но изглежда, този път Тръмп реши да изглади конфликта с помощта на неутрална визия по време на второто си посещение в лагера. Първата дама на САЩ проверява жилищните помещения и базите, които приемат деца и семейства на мигранти и провежда кръгла маса с граничните служби. 

Черният топ с дълги ръкави и белите широки панталони подчертават сериозността на намеренията на първата дама и може би миролюбивото ѝ отношение.

Ние веднага си спомнихме, че в деня преди сватбата си с  Аристотел Онасис, в подобно облекло се появи и Джаки Кенеди.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser